Анимационният бийтълсов филм от 1968 г. Жълтата подводница ще бъде качен на

...
Анимационният бийтълсов филм от 1968 г. Жълтата подводница ще бъде качен на
Коментари Харесай

Милиони ще пеят с "Бийтълс" в Жълтата подводница днес

Анимационният бийтълсов филм от 1968 година " Жълтата подводница " ще бъде качен на канала на групата в YouTube довечера, 25 април, като особено събитие за групово пеене с Джон, Пол, Джордж и Ринго. Текстовете на песните ще се появяват в долния завършек на екрана, тъй че целият свят да запее дружно по време на насилствения престой по домовете.

“Жълтата подводница ” е четвъртият филм на “Бийтълс ”, след " Нощ след тежък ден ", " Помощ! "   и " Magical Mystery Tour ".  За разлика от трите по-ранни кино лентата, четиримата от Ливърпул не вземат участие - с изключение на като създатели на песните. Те даже не са озвучават личните си герои. Саундтракът обаче включва класики като " All You Need Is Love ", " Hey Bulldog "  и, несъмнено, заглавната ария. 

Има и едно още по-голямо кино събитие, обвързвано с “Бийтълс ”, което следва по-късно през годината. Това е дългоочакваният документален филм на Питър Джаксън " Beatles: Get Back ". За основаването му са употребявани над 50 часа записи от студийните сесии на “Let It Be ”.  Малка част от тях се появяват в истинския документален филм " Let It Be "  от 1970 година, само че множеството не са показвани обществено в никакъв случай и на никое място. 

" Някак си към този момент и аз бях почнал да имам вяра в тази концепция, че Джон и аз сме били противници и взаимно не сме си харесвали песните ", съобщи Пол Маккартни неотдавна в радиошоуто на Хауърд Стърн. " Но видях кино лентата на Питър Джаксън и популярност богу, това не е истина. Очевидно е какъв брой се забавляваме дружно. Можете да видите и колко доста се почитаме един различен и с каква наслада вършим музика дружно ". 

Премиерата на “The Beatles: Get Back ” е планувана за 4 септември, само че както се случва с доста други филми, може да се наложи да отиде на по-късна зада поради пандемията. " В момента никой не знае по кое време какво ще излезе -, допълва Макартни. - Но ще излезе. Дисни ще го пуснат ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР